FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl continuă expansiunea și deschide un magazin în Mediaș

Lidl continuă expansiunea și deschide un magazin în Mediaș

Lidl, liderul pieței locale de retail, continuă procesul de extindere și inaugurează un magazin în orașul Mediaș din județul Sibiu. Lidl ajunge astfel la o rețea de 333 de unități comerciale, bifând de la începutul acestui an 12 magazine noi și trei redeschideri.

Noul magazin Lidl este situat pe strada I.C.Brătianu, nr. 10, are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 150 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, s-au creat peste 20 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Mediaș dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În 2021, Lidl și-a consolidat poziția de lider, retailerul german raportând o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Este al doilea an în care Lidl reușește această performață și ia fața Kaufland, rețeaua de retail care a dominat clasamentul timp de zece ani. Rezultatele raportate de Lidl nu sunt surprinzătoare, canalul de discounter câștigând cei mai mulți cumpărători, potrivit datelor de retail audit. Mai multe detalii despre evoluția marilor lanțuri de retail în 2021 găsiți în analiza Progresiv AICI.

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România, retailerul a intrat pe piață în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content