FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl bifează o nouă locație pe harta expansiunii

Lidl bifează o nouă locație pe harta expansiunii

Lidl continuă investițiile în România și anunță că va inaugura un nou magazin în orașul Luduș, județul Mureș. Locația se află pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 13 și înlocuiește, de fapt, o unitate situată la aceeași adresă, închisă în luna martie a acestui an deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei.

În acest moment, suprafața de vânzare este de aproximativ 1.300 metri pătrați și, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Luduș asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați la nivel global, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice. 

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content