FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lidl anunță că acceptă plata cu tichete sociale

Lidl anunță că acceptă plata cu tichete sociale

Discounterul german Lidl intră și el pe lista retailerilor care acceptă plata cu tichetele sociale. Astfel, începând cu data de 10 august 2022, tichetele din programul „Sprijin pentru România” vor fi acceptate ca metodă de plată în toate magazinele Lidl din țară. Momentan, plata se va putea face doar cu tichetele sociale emise de Sodexo și UP România.

Cu ajutorul acestor carduri cumpărătorii pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer. 

Cardurile sociale sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului. Potrivit reglementărilor, se interzice utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii.

Pe lista retailerilor care au anunțat că acceptă plata cu tichetele sociale se regăsesc și Auchan și Kaufland.

Parte a grupului Schwarz, Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În România, retailerul a intrat pe piață în urmă cu zece ani prin preluarea discounterului Plus.

În 2021, Lidl și-a consolidat poziția de lider, retailerul german raportând o cifră de afaceri de 14,8 miliarde de lei, în creștere cu 16% față de rezultatul înregistrat în 2020. Este al doilea an în care Lidl reușește această performață și ia fața Kaufland, rețeaua de retail care a dominat clasamentul timp de zece ani. Rezultatele raportate de Lidl nu sunt surprinzătoare, canalul de discounter câștigând cei mai mulți cumpărători, potrivit datelor de retail audit. Mai multe detalii despre evoluția marilor lanțuri de retail în 2021 găsiți în analiza Progresiv AICI.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content