FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Liderul pieței locale de retail extinde rețeaua de magazine

Liderul pieței locale de retail extinde rețeaua de magazine

Lidl România inaugurează încă două magazine, unul în Oradea, județul Bihor, și unul în municipiul Bacău, ajungând astfel la o rețea națională de 343 de unități comerciale.

Noul magazin Lidl din Oradea se află pe Strada Ceyrat, nr. 27, iar cel din Bacău este situat pe Strada Ștefan cel Mare, nr. 32. Noua unitate Lidl din Oradea are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.330 metri pătrați și peste 125 de locuri de parcare. Magazinul din Bacău dispune de o suprafață de vânzare similară celei din Oradea și de o parcare cu peste 150 de locuri.

Locațiile din Oradea și Bacău vor funcționa după noul program al retailerului, redus cu două ore. Concret, cele două magazine vor fi deschide de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Odată cu deschiderea celor două magazine, se vor crea peste 45 de locuri de muncă noi.


Citește și NielsenIQ: Cumpărăturile de Crăciun, sub povara prețurilor crescute


„Inaugurarea magazinelor Lidl din Oradea și Bacău continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, susțin reprezentanții Lidl România.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile magazine Lidl din Oradea și Bacău dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare. În plus, acoperișul magazinului din Bacău este dotat cu panouri fotovoltaice, care au capacitatea de a asigura până la 100% din energia necesară funcționării unității.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content