FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Lacerta lansează o gamă de vinuri pentru retailul specializat

Lacerta lansează o gamă de vinuri pentru retailul specializat

Producătorul de vinuri Lacerta Winery din regiunea Dealu Mare (jud. Prahova) a lansat brandul premium Cameleon, disponibil în cinci varietăți inspirate de culoarea vinului și a sticlei, care va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri din România sau prin intermediul website-ului  www.cameleonvin.ro.

Cameleon White împletește nuanțele aromatice vegetale și minerale de la Feteasca Albă cu cele florale de la Sauvignon Blanc.

Cameleon Green este un vin alb în care RheinRiesling participă cu nuanța puțin sălbatică, iar Chardonnay cu onctuozitatea specifică soiului.

Cameleon Red este un vin roșu complex, fiecare componentă participând cu specificul său: Cabernet Sauvignon cu nuanța vegetală și de mure, iar Merlot cu aroma de zmeură.

Cameleon Black este un vin roșu cu o culoare foarte intensă, în care nuanța exotică a soiului Shiraz se completează cu aroma și structura delicată de Fetească Neagră.

Cameleon Pink  este un vin obținut prin vinificarea în rosé a strugurilor de Shiraz, având o aromă de căpșuni și nuanțe exotice specifice soiului.

Noile vinuri Cameleon au o identitate vizuală unitară, sub forma unui cameleon în culoarea specifică fiecărei arome de vin. Cameleonul evidențiază faptul că fiecare tip de vin este realizat prin combinarea a două arome de vinuri.

Lacerta Winery a fost înființată în 2011 și folosește o tehnică de vinificare modernă, bazată pe principiul gravitațional, limitându-se astfel nevoia folosirii pompelor. Vinăria este situată în zona Dealu Mare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content