FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland România intră pe piața din Târnăveni

Kaufland România intră pe piața din Târnăveni

Kaufland România își continuă planurile de expansiune pentru 2021 și inaugurează primul său hypermarket din localitatea Târnăveni, județul Mureș, ajungând la o rețea națională de 142 de hypermarketuri. Aceasta este a patra deschidere bifată de retailer de la începutul acestui an, în condițiile în care planul pentru 2021 prevede cel puțin 10 deschideri.

Noul magazin din Târnăveni, jud. Mureș, este situat pe Strada Victoriei nr.15 A, și are o suprafață totală de peste 4.500 metri pătrați, dintre care peste 2.700 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Hypermarketul este prevăzut cu 6 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Kaufland Târnăveni dispune de un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, de 22,5 metri, cu produse proaspete. În plus, magazinul dispune și de brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate. În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, un magazin naturist, o farmacie, un punct de schimb valutar și un bancomat.
Magazinul integrează și infrastructuri de reciclare pentru clienți și oferă astfel un automat de colectare a deșeurilor tip self-service, cu două aparate de colectare și capacitate mărită de stocare a recipientelor. Pentru a încuraja reciclarea în rândul clienților, cei care folosesc automatul primesc cupoane de reducere în schimbul deșeurilor depuse. Aici, ei pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Kaufland promovează sustenabilitatea și oferă clienților în magazin și prima infrastructură de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței. Astfel, la intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 142 de magazine în România.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content