FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland România, beneficii de 78 mil. lei pentru salariați în anul financiar 2022

Kaufland România, beneficii de 78 mil. lei pentru salariați în anul financiar 2022

Kaufland România oferă beneficii pentru cei peste 15.000 de angajați din cadrul celor 152 de magazine din țară, cele 2 platforme logistice din Ploiești și Turda, cât și pentru sediul central din București în valoare de 78 de milioane de lei pentru anul financiar 2022.

În perioada ianuarie – aprilie 2022 retailerul a acordat beneficii în valoare de 37 milioane lei, urmând ca în perioada iunie – decembrie să le ofere angajaților săi prime și vouchere de vacanță și sărbători în valoare de 41 milioane lei. De asemenea, începând cu luna iunie angajații vor beneficia de majorarea grilelor salariale, venitul mediu brut al angajaților din departamentele Vânzări și Logistică ajungând la 7600 lei brut, valoare care include sporurile și tichetele de masă. În plus, din luna septembrie, valoarea tichetelor de masă pentru angajații încadrați pe posturi de execuție se va majora la 20 de lei/zi.

„Toate activitățile desfășurate de membrii echipei Kaufland contribuie la succesul companiei noastre, pentru că fiecare angajat are un rol esențial pentru buna desfășurare a lucrurilor. De aceea, pentru noi este important ca toți colegii, indiferent de poziție sau departament, să se simtă apreciați și să știe că munca le este recompensată pe măsură”, declară Marco Hößl, Director General Kaufland România.


Citește și: Kaufland România, 300 de locuri de muncă pentru refugiați ucraineni pe parcursul anului 2022


Primele și voucherele reprezintă însă doar o parte din pachetul de beneficii pe care Kaufland România îl acordă angajaților săi. Suplimentar, aceștia beneficiază de zile în plus de concediul de odihnă – calculate în funcție de vechimea în companie, asigurare voluntară de sănătate, pachete cadou acordate de sărbători sau pentru începerea anului școlar, în cazul angajaților cu copii, cursuri online gratuite pentru copii, dar și de reduceri la serviciile acordate de diverși parteneri externi (abonamente la telecomunicații, servicii de turism și servicii culturale). Totodată, angajații Kaufland beneficiază de abonament 7card – pentru activități de sport și relaxare, și Bookster – platforma de lectură care funcționează ca o bibliotecă publică.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. Retailerul german a alocat pentru anul trecut un buget record pentru investiții, suma totală fiind de 375 de milioane de euro. În anul financiar 2020, Kaufland a raportat pe plan local afaceri de 12,83 de miliarde de lei, bifând un plus de 7,4% prin comparație cu anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content