FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland redeschide magazinele din Iași sub formatul de open mall

Kaufland redeschide magazinele din Iași sub formatul de open mall

Kaufland a redeschis recent cele trei magazine din Iași sub noul concept, ce include Food Court și Open Mall, acesta fiind al doilea oraș după București unde retailerul introduce respectivul format.

Magazinele Kaufland din Șoseaua Păcurari nr. 86M, cel din strada I. P. Pavlov nr. 14 și strada Mitropolit Varlaam nr. 20 beneficiază de un nou design, tehnologii și funcționalități. Mai mult, acestea sunt primele magazine Kaufland din România care propun galerii comerciale cu pereți de sticlă (fațade vitrate).

De asemenea, toate cele trei magazine beneficiază de câte un raion nou de pește proaspăt la vitrina cu servire asistată și de un spațiu mai mare pentru zona de legume-fructe, care este dotat cu tehnologie de răcire a meselor pe care sunt amplasate produsele. În apropierea raioanelor de brutărie sunt disponibile acum mașini speciale de feliat pâinea.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 116 magazine în România. În 2016, retailerul a raportat o cifră de afaceri de 9,691 miliarde lei, marcând astfel o rată de creștere de 5,6%, Kaufland rămânând liderul pieței locale de retail, urmat de francezii de la Carrefour.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content