FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland a preluat platforma online real.de

Kaufland a preluat platforma online real.de

Grupul german Schwarz, proprietarul rețelelor Lidl și Kaufland, a primit avizul favorabil al Comisiei Europene pentru preluarea Real Digital, care operează platforma online real.de. Rolf Schumann, Digital Director și membru al boardului în cadrul grupului Schwarz, a declarat că businessul tradțional al grupului va fi foarte bine completat de marketplace-ul real.de, un canal de vânzare cu un mare potențial.

Grupul german de retail care operează peste 12.000 de magazine în întreaga lume, Lidl și Kaufland având împreună o cifră de afaceri de peste 100 miliarde de euro, a fost până acum reticent în ceea ce privește comerțul online. Însă vânzările online de alimente au explodat în ultimele luni, așa că această achiziție vine la timp. Platforma va funcționa începând de anul viitor sub numele Kaufland.

Grupul Schwarz are doar de câștigat de pe urma dezmembrării lanțului de hypermarketuri Real. Cele 276 hypermarketuri Real au fost preluate de la Metro AG de către investitorul rus SCP în primăvara acestui an, împreună cu 34.000 de angajați, platforma online și 80 de proprietăți imobiliare.

După preluare, SCP a început să vândă rețeaua pe bucăți. Pe lângă platforma online, Kaufland este interesat să achiziționeze circa 100 de magazine Real.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content