FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland oferă un bonus de 1,6 milioane de euro angajaților

Kaufland oferă un bonus de 1,6 milioane de euro angajaților

În contextul pandemiei de COVID-19, Kaufland România oferă un bonus de 1,6 milioane de euro echipelor sale din magazine și depozite și introduce plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

De asemenea, pentru a proteja angajații mai vulnerabili, compania a luat hotărârea ca persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc. În magazine, Kaufland a introdus măsuri suplimentare de protecție a angajaților, ce includ dotarea caselor de marcat cu geamuri de protecție, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, mănuși de unică folosință, dezinfectarea frecventă a tuturor spațiilor comune și obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de semnalizare a distanței de siguranță, signalistică ce promovează mesajele de prevenție și derularea unei campanii de responsabilizare a clienților la cumpărături.

Echipele Kaufland au la dispoziție și o linie telefonică dedicată, pentru informarea corectă și completă. Compania se angajează să ia toate măsurile necesare pentru a proteja siguranța colegilor și a clienților, în linie cu evoluția situației actuale. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content