FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland oferă finanțări de peste 450.000 euro pentru proiectele organizațiilor neguvernamentale

Kaufland oferă finanțări de peste 450.000 euro pentru proiectele organizațiilor neguvernamentale

Kaufland România anunță startul unui nou apel de proiecte în cadrul programului În stare de bine, ce oferă organizațiilor neguvernamentale granturi nerambursabile pentru a derula proiecte sustenabile pentru România. Bugetul actualului apel de proiecte este de 2.244.500 lei.

ONG-urile sunt invitate să își pregătească aplicațiile pentru cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor din acest an, care are loc între 21-23 iulie 2020. Proiectele se depun online pe platforma programului, disponibilă la www.instaredebine.ro.

Domeniile vizate de program sunt cultura, sportul și viața sănătoasă. O atenţie sporită este acordată proiectelor care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile și care implică în mod activ beneficiarii cărora li se adresează şi comunităţile din care aceştia fac parte.
Bugetul unui proiect poate fi de minim 25.000 lei și maxim 235.000 lei, iar durata între 2 și 6 luni. Mai multe detalii despre criteriile de aplicare, Ghidul Solicitanților și documentele ce trebuie completate sunt disponibile pe site-ul programului, www.instaredebine.ro.

Primul apel de proiecte al acestui an s-a desfășurat în luna aprilie, fiind intitulat În stare să ajut. Lansat la începutul pandemiei, acesta a oferit finanțare ONG-urilor din întreaga țară care s-au mobilizat să ajute cadrele medicale și grupurile vulnerabile afectate. Au fost selectate pentru finanțare 14 proiecte și alte 3 rezerve, cu activități în comunitățile din 17 județe din țară și București.

Programul În stare de bine este susținut de Kaufland România și implementat cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile. Valoarea totală a granturilor nerambursabile alocate se ridică la 1 milion de euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content