Acasă > Știri > Kaufland intră pe zona de livrări rapide printr-un parteneriat cu Glovo

Kaufland intră pe zona de livrări rapide printr-un parteneriat cu Glovo

Kaufland România a încheiat un parteneriat cu Glovo prin care clienții pot comanda prin intermediul aplicației produse alimentare sau nealimentare din magazinele retailerului, acestea urmând să fie livrate apoi la domiciliu sau la birou.

Serviciul de livrare rapidă este disponibil în primă fază în București, urmând ca până la finalul acestui an să fie analizată lansarea și în alte orașe ale țării. Curierii Glovo asigură livrări în întreaga Capitală, fiind deserviți de cinci magazine Kaufland din București: Barbu Văcărescu, Mihai Bravu, Apărătorii Patriei, Tudor Vladimirescu și Basarab.

Sortimentul disponibil în prezent cuprinde peste 1.300 de articole din categoriile: legume și fructe,  carne, mezeluri și produse congelate; lactate, brânzeturi și ouă; cafea, pâine și produse pentru mic-dejun; alimente de bază; dulciuri și snacksuri; băuturi; cosmetice, produse pentru igiena personală și produse pentru copii; produse non-alimentare și produse de curățenie; hrană pentru animale.

Limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare.

În prezent, Glovo face livrări în București, Constanța, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și Craiova.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 126 de magazine în România. Pentru anul finaciar 2018 compania a raportat o cifră de afaceri de 10,8 miliarde de lei, menținându-și astfel poziția de lider al pieței locale de retail. Prin comparație cu 2017, retailerul a marcat o creștere a afacerilor de 7%.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content