FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland inaugurează primul magazin din Dej și ajunge la o rețea de 131 de magazine

Kaufland inaugurează primul magazin din Dej și ajunge la o rețea de 131 de magazine

Kaufland continuă expansiunea pe teritoriul României și anunță un nou magazin în județul Cluj, primul din municipiul Dej. Noua locație aflată pe Str. Vîlcele Nr. 2B are o suprafață de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătrați.

Magazinul dispune de 9 case de marcat standard și de alte 6 express tip self-service, iar în galeria comercială clienții au acces la o gamă largă de servicii: farmacie, produse naturiste, Food Court, servicii de telefonie mobilă, centru de copiere chei și schimb valutar.

În plus, pentru cei care își doresc să achiziționeze meniuri cu preparate calde, acestea sunt disponibile la punctul Grill din cadrul hypemarketului.

„Prin inaugurarea acestui magazin, suntem mai aproape de toți locuitorii din Dej, ca ei să poată avea acces la toate produsele de mare necesitate din Kaufland, fără să se deplaseze pe distanțe mari, dat fiind contextul actual. Ne bucurăm că astfel facem încă un pas în județul Cluj, printr-o deschidere pe care am pregătit-o cu cea mai mare responsabilitate și cu toate măsurile de siguranță aplicate, așa cum i-am obișnuit deja pe clienții din toată țara”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al patrulea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021). Prin această deschidere, retailerul creează aproximativ 80 de locuri de muncă noi pentru locuitorii din municipiu și împrejurimi.

Primul magazin din Dej va avea și un punct de reciclare. Este vorba despre un automat de tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), amplasat la intrarea în magazin, iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări și 132.000 de angajați. În România, retailerul a ajuns la o rețea de 131 de magazine. În anul 2018, retailerul a raportat o cifră de afaceri de 10,8 miliarde de lei, în creștere cu 7% față de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content