FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland a deschis al patrulea magazin din Republica Moldova

Kaufland a deschis al patrulea magazin din Republica Moldova

Al patrulea hypermarket Kaufland din Moldova a fost inaugurat în orașul Ungheni, pe strada Romana 66/B. Unitatea comercială are o suprafață de vânzare de 3.900 metri pătrați și o vitrină asistată de 36 de metri.

Noul hypermarket are un concept de design modern, cu zone de legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie și vitrină cu servire asistată și dispune de 10 case de marcat,

Totodată, în galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie, Moldpresa, cofetărie-cafenea, schimb valutar și servicii de telecomunicație. În exteriorul magazinului, clienții au acces la punctul Grill, pentru a lua rapid masa. Locația dispune de o parcare cu 298 de locuri și o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Magazinul este dotat cu o instalație de climatizare ecologică - un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice. Astfel, procesul permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu.

De asemenea, retailerul pune la dispoziția magazinului un aparat de reciclare TOMRA, unde locuitorii pot repartiza trei tipuri de deșeuri: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service, iar clienții care reciclează sunt recompensați cu un voucher de reducere la anumite produse din promoții.

În investițiile necesare deschiderii acestui magazin, retailerul a alocat peste 10 milioane de lei moldovenești pentru lucrări de infrastructură și anume asfaltarea străzii Romană și străzii Vasile Lupu, lucrări privind soluția de trafic și amenajarea stațiilor de autobuz.

Prin deschiderea magazinului din Ungheni, Kaufland a creat peste 80 de noi locuri de muncă.

„În primii doi ani de activitate, am deschis trei magazine în Republica Moldova și ne bucurăm că începem 2021 în același ritm dinamic, prin lansarea celui de-al patrulea magazin Kaufland. Ne propunem să le oferim clienților din Ungheni o experiență plăcută de cumpărături, produse proaspete de la furnizorii locali și facilități moderne, iar angajaților un mediu de lucru la standarde europene. Este o mândrie pentru noi să lucrăm împreună cu și pentru oamenii din Ungheni”, susține Dona Răpciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

Primul hypermarket Kaufland din Moldova a fost deschis pe 26 septembrie 2019, iar pe 24 septembrie 2020 a fost inaugurat oficial și cel de-al treilea hypermarket în nordul țării, în Municipiul Bălți.

În planurile de extindere ale companiei este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor zece ani.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content