FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide la Timișoara magazinul cu numărul 143

Kaufland deschide la Timișoara magazinul cu numărul 143

Cu un buget de investiții de 375 milioane de euro dedicat acestui an, Kaufland România continuă expansiunea la nivel național și deschide cel de-al cincilea magazin din Timișoara. Retailerul ajunge astfel la o rețea națională de 143 de hypermarketuri.

Noul magazin din Timișoara se află pe Strada Chimiștilor, nr. 5-9, și are o suprafață totală de peste 6.500 metri pătrați, dintre care peste 3.900 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Magazinul dispune de o parcare cu 305 locuri și, totodată, de o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. Tot în parcare se află și un punct Grill.

În materie de sortimentație, hypermarketul dispune de un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe,  vitrină cu servire asistată - cu o lungime de 22,5 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul este prevăzut cu 10 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 6 case express tip self-service.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, cel de-al cincilea magazin din Timișoara integrează și infrastructuri de reciclare pentru clienți. Este vorba despre un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), în schimbul cărora clienții primesc cupoane de reducere.

Apoi, prima infrastructură de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței este instalată la intrarea în magazin sub formă de broscuță și delfin. Aici, în containerele sub formă de broscuță țestoasă și delfin, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

În noua locație există și containere pentru reciclare măști de unică folosință. Acestea vor fi apoi colectate, eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România.

Programul de lucru va începe de la 6:30 și până la 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 și până la 22:00 duminică.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în opt țări și 132.000 de angajați. La nivel local, pentru companie lucrează peste 15.000 de persoane. Anul trecut, retailerul a ajuns la o cifră de afaceri de aproape 13 miliarde de lei în România, după o creștere a afacerilor de 8,75% față de 2019.

Kaufland a intrat pe piața locală în 2005 și s-a extins anual cu un ritm ce a variat între 4 și 13 magazine, expansiune ce a menținut businessul pe un trend ascendent. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content