FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide încă un hypermarket în municipiul Roman

Kaufland deschide încă un hypermarket în municipiul Roman

Kaufland România deschide hypermarketul cu numărul 137 al rețelei în județul Neamț, municipiul Roman. Este al doilea magazin al retailerului din acest oraș.

Hypermarketul se află pe strada Mihai Viteazu, numărul 13, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 2.900 de metri pătrați, dintr-un total de peste 5.300 de metri pătrați. Unitatea are o vitrină extinsă cu servire asistată, de 21,5 metri, precum și raioane de legume fructe, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Magazinul este prevăzut cu opt case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte patru case express tip self-service. În plus, și în cazul acestei locații este disponibil un punct Grill, unde clienții pot găsi mâncăruri gata preparate.

În ceea ce privește sustenabilitatea, noua locație Kaufland oferă clienților acces la trei infrastructuri ecologice. La intrarea în magazin, clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi în schimb cupoane cu 50% reducere la produse selecționate, conform campaniei lunare.

În parcare, clienții pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatul de reciclare tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Și tot în parcare, clienții au la dispoziție stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Prin această deschidere, Kaufland asigură 80 de noi locuri de muncă la nivel local. În acest moment, pentru retailer lucrează aproximativ 12.500 de persoane, dar businessul generează alte peste 48 de mii de locuri de muncă pe orizontală.

După 15 ani pe piața locală, Kaufland România a ajuns la o rețea de 137 de hypermarketuri, trei deschise numai în ultimele trei luni. La nivel european, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail, cu 1.300 de magazine în opt țări și 132.000 de angajați.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content