FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide încă două magazine și ajunge la o rețea națională de 141 de hypermarketuri

Kaufland deschide încă două magazine și ajunge la o rețea națională de 141 de hypermarketuri

Sibiu și Piatra Neamț sunt orașele în care Kaufland România își extinde rețeaua cu câte o nouă unitate comercială, fiind vorba de a patra în cazul Sibiului și a doua în cazul orașului Piatra Neamț.

Al patrulea magazin din Sibiu se află pe Calea Șurii Mari, nr. 37, și dispune de o suprafață totală de peste 5.500 metri pătrați, dintre care peste 3.000 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, dintre care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților.

Pe perioada stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Cum hypermarketul este poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea stației de încărcare și de către șoferii aflați în tranzit.

Hypermarketul este prevăzut cu nouă case de marcat standard, două dintre ele destinate persoanelor cu dizabilități și alte patru case express tip self-service.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, o pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

În privința hypermarketului din Piatra Neamț, al doilea din acest oraș, acesta este situat pe strada Bistriței, nr. 2B, și dispune de o suprafață totală de peste 4.500 metri pătrați, iar spațiul interior de vânzare are tot peste 3.000 metri pătrați. La fel ca și în cazul noului magazin din Sibiu, programul de lucru din această perioadă va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 20:00.

Noul magazin din Piatra Neamț este prevăzut cu opt case de marcat standard (2 destinate persoanelor cu dizabilități) și alte patru case express tip self-service.
Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și șase locuri de parcare pentru părinți. De asemenea, locația oferă stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Zona de Food Court din Piatra Neamț va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie și un punct de schimb valutar.

În total, în urma acestor inaugurări, Kaufland creează peste 200 de noi locuri de muncă, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două locații. În România, retailerul are peste 15 mii de salariați și o rețea de 141 de hypermarketuri.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content