FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide al doilea magazin din Slatina

Kaufland deschide al doilea magazin din Slatina

Retailerul german Kaufland şi-a continuat planurile de expansiune şi a inaugurat joi, 4 decembrie, al doilea hypermarket din Slatina. Prin această deschidere, reţeaua naţională a retailerului a ajuns la 102 unităţi comerciale.
 
Noul magazin se află pe strada  Nicolae Iorga, nr. 46, în cartierul Steaua, pe locul fostelor depozite de combustibil ale Competrol SA. Suprafaţa totală a terenului este de 16.931 mp, din care suprafaţa ocupată de magazin va fi de circa 5.000 mp, potrivit presei locale.
 
În Slatina, Kaufland mai operează un hypermarket, care se află pe bulevardul Nicolae Titulescu. De asemenea, în această localitate mai există şi alte unităţi comerciale aparţinând comerţului modern: Billa (2 unităţi), Lidl (2), Profi (2), Penny (1), Carrefour Market (1).
 
Kaufland, parte a grupului german de retail Schwarz, este cel mai mare retailer din România în funcţie de cifra de afaceri şi de suprafaţa totală de vânzare a celor 102 de hypermarketuri operaţionale. Anul trecut, Kaufland România a înregistrat o cifră de afaceri de 1,64 miliarde de euro, în creştere cu 14% faţă de anul precedent.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content