FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland deschide al cincilea hypermarket din Republica Moldova

Kaufland deschide al cincilea hypermarket din Republica Moldova

La o lună după ce a anunțat deschiderea celui de-al patrulea hypermarket din Republica Moldova, în orașul Ungheni, Kaufland Moldova își continuă planurile de dezvoltare și a inaugurat o nouă unitate comercială, de data aceasta în municipiul Comrat.

Hypermarketul se află pe strada Lenina 99, are o suprafață de vânzare de circa 3.300 de metri pătrați și o vitrină asistată de 35 de metri. Pe rafturile noului magazin, clienții pot găsi o gamă variată de peste 4.100 articole achiziționate de la producători și furnizori locali, cât și produse marca Kaufland - articole disponibile în premieră în Republica Moldova.

În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie, cofetărie-cafenea, schimb valutar și Moldpresa.

Totodată, locația dispune de 256 de locuri de parcare, dintre care 10 locuri sunt destinate pentru persoanele cu nevoi speciale și 8 locuri pentru familiile cu copii, iar 2 dintre locurile de parcare sunt amenajate pentru încărcarea automobilelor electrice.

Tot în exteriorul magazinului a fost amenajat și un punct Grill.

Peste trei milioane de lei au fost alocate pentru lucrări de infrastructură, cum ar fi amenajarea și asfaltarea străzii Lenina, amenajarea stației de autobuz și altele. Iar prin investiția în magazinul Kaufland Comrat au fost create peste 80 de noi locuri de muncă.

„În pofida pandemiei, noi am continuat investițiile în Republica Moldova, ne-am onorat promisiunea și astfel am reușit ca în timp record să deschidem primul magazin Kaufland în sudul țării, în orașul Comrat. În calitate de investitor străin, apreciem suportul și deschiderea autorităților locale. Kaufland Comrat este mai mult decât un loc nou pentru cumpărături – este o cale de acces spre dezvoltarea economiei orașului, crearea locurilor de muncă, parteneriate cu producătorii locali și proiecte de responsabilitate socială”, a subliniat Marco Hößl, Directorul General Kaufland Republica Moldova și România.

Primul hypermarket Kaufland din Moldova a fost deschis pe 26 septembrie 2019, iar pe 24 septembrie 2020 a fost inaugurat oficial și cel de-al treilea hypermarket în nordul țării, în Municipiul Bălți. În februarie, pe data de 18, a fost inaugurat și cel de-al patrulea hypermarket, cel din Ungheni.

În planurile de extindere ale companiei este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor zece ani.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content