FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland bifează a 11-a deschidere de anul acesta

Kaufland bifează a 11-a deschidere de anul acesta

Cu un buget de investiții de 300 de milioane de euro alocat pentru acest an, Kaufland România bifează încă un hypermarket pe harta expansiunii, cel de-al zecelea hypermarket permanent inaugurat în acest an.

Amplasat în stațiunea balneoclimaterică Sovata din județul Mureș, magazinul reprezintă unitatea comercială cu numărul 138 din cadrul rețelei Kaufland.

Deschis inițial în 2017 sub un format estival, magazinul Kaufland din Sovata a funcționat temporar pe timpul verii, fiind amenajat într-un cort. Ulterior, Kaufland a transformat formatul de magazin într-unul permanent, păstrând aceeași adresă: Strada Primăverii, nr. 58.

Magazinul are o suprafață totală de peste 5.400 de metri pătrați, dintre care peste 3.000 sunt destinați spațiului interior de vânzare, și o parcare cu 232 de locuri. Locația dispune de o vitrină cu servire asistată pentru produse proaspete într-un format extins, de 22 de metri, precum și raioane de legume fructe, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie, iar în exterior are și un punct Grill. 

Clienții vor avea acces la opt case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte patru case express tip self-service.

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, ce oferă o zonă de Food Court, cu restaurant cu mâncare gătită, precum și o farmacie, un magazin cu produse naturiste și o casă de schimb valutar.

Aproximativ 80 de locuri de muncă sunt create în urma deschiderii acestui hypermarket permanent.

„Deși a fost un an plin de provocări, compania și-a continuat planurile de investiții în România, alocând 300 de milioane euro, direcționate cu precădere spre achiziția de terenuri, modernizarea magazinelor existente, tehnologii noi, expansiune și construcție”, susțin reprezentanții companiei.

Pentru a fi alături de comunitate, odată cu această lansare, Kaufland România donează Casei de Copii Sfântul Ioan din Sovata suma necesară pentru achiziția unui autoturism, pentru a facilita transportul în siguranță al copiilor. În plus, copiii vor primi și cadouri de Crăciun, prin sprijinul acordat de companie Fundației Sfântul Francisc. 

După 15 ani pe piața locală, Kaufland România a ajuns la o rețea de 138 de hypermarketuri. La nivel european, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail, cu 1.300 de magazine în opt țări și 132.000 de angajați.

În România, pentru retailer lucrează aproximativ 12.500 de persoane, dar businessul generează alte peste 48 de mii de locuri de muncă pe orizontală.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content