FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland anunță o nouă deschidere de magazin, a opta din acest an

Kaufland anunță o nouă deschidere de magazin, a opta din acest an

Cu un buget de investiții de 375 de milioane de euro disponibil pentru acest an, Kaufland România se ține de planul de extindere și deschide un nou hypermarket la Blaj, județul Alba. Acesta va fi magazinul cu numărul 146 la nivel național și reprezintă a opta inaugurare din acest an. Prin această inaugurare, Kaufland generează 80 de noi locuri de muncă în comunitatea locală.

Amplasat pe strada Iuliu Maniu nr. 101, hypermarketul Kaufland din Blaj are o suprafață totală de aproape 5.000 metri pătrați, dintre care aproape 3.000 metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare.  Unitatea comercială dispune de opt case de marcat, două dintre ele destinate persoanelor cu dizabilități, de un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată - cu o lungime de peste 21 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete - brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială, consumatorii au la dispoziție un food court, un schimb valutar, dar și o farmacie naturistă, iar în exterior este amenajat și un punct Grill.

Totodată, noul hypermarket dispune de o parcare cu peste 230 de locuri, respectiv o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice. În plus, bicicliștii au la dispoziție un rastel care acomodează până la 18 biciclete.


Citește și

Valer Hancaș: Dacă nu construiești pe timp de liniște, nu poți să clădești pe timp de furtună


Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, în intervalul 7:30 - 21:00 de luni, iar duminica – între  8:00 și 19:00.

Noul magazin din Blaj dispune de noul concept de spațiu verde implementat de companie în România. Acesta va genera un consum redus de apă prin folosirea unor specii de plante cu rezistență sporită la secetă. În timp, spațiile verzi se transformă în minigrădini urbane, cu un grad ridicat de sustenabilitate. Astfel, va avea o suprafață de peste 2.600 de metri pătrați de spațiu verde la sol.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților din Blaj, hypermarketul Kaufland din oraș integrează și infrastructuri de reciclare, oferind un automat de colectare tip self-service, dar și un container pentru colectarea măștilor de unică folosință.

În plus, retailerul pune la dispoziția clienților din zonă prima infrastructură de colectare și reciclare a produselor de îngrijire personală și a locuinței. Clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 146 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content