FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Kaufland ajunge la o rețea de 155 de magazine pe plan local

Kaufland ajunge la o rețea de 155 de magazine pe plan local

Kaufland România continuă investițiile pe piața din România și deschide două magazine noi în Baia Mare și Hațeg. Prin aceste două deschideri, compania ajunge la o rețea națională de 155 de hypermarketuri. Anul acesta retailerul a bifat opt deschideri, ținta de expansiune comunicată pentru 2022 fiind de 10 unități noi.

Magazinul deschis în Baia Mare este a treia unitate coercială din această localitate și se află pe Bd. București, nr. 100. Hypermarketul este construit pe o suprafață totală construită de peste 6.000 m2, dintre care peste 3.300 m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare. Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hypermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard și alte 6 case expres de tip self check-out.

Noul magazin din Hațeg este situat pe Str. Nicolae Titulescu, nr. 39 și este prima locație a retailerului dintr-un oraș cu mai puțin de 10.000 locuitori. Hypermarketul are o suprafață totală de peste 4.800 m2, dintre care peste 2.600 de m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare. Kaufland pune la dispoziția clienților din Hațeg un număr de 12 case de marcat, dintre care 4 expres, de tip self check-out, pentru plata rapidă și sigură a cumpărăturilor.

Cele două hypermarketuri noi au un sortiment extins de legume și fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Ambele magazine nou deschise integrează principiile sustenabilității și sunt prevăzute cu infrastructuri de reciclare, unde clienții sunt recompensați pentru ambalajele colectate:

  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.
  • Tot în interiorul magazinului, clienții pot recicla ambalaje folosind automatul tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții primesc cupoane de extra-reducere drept recompensă, ce pot fi folosite în magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 153 de magazine în România. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content