FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Julien Munch, noul Director Executiv al Carrefour România

Julien Munch, noul Director Executiv al Carrefour România

Julien Munch a fost numit în funcția de Director Executiv al Carrefour România, poziție pe care o va prelua începând cu 1 martie 2021. Julien Munch îi va raporta lui François Melchior de Polignac, Director Executiv al Zonei Europa de Nord și de Est.

Julien Munch este succesorul lui Jean Richard de Latour, actualul CEO Carrefour România, care va prelua rolul de Director al Departamentului de Negocieri Branduri Internaționale în cadrul Grupului Carrefour, de la 1 martie 2021.

Julien Munch și-a început cariera în anul 2000 ca ofițer în cadrul Forțelor Aeriene Franceze, fiind activ în Franța, cu misiuni internaționale. Ulterior, a lucrat în cadrul Inspecției Generale a Finanțelor, din cadrul Ministerului Francez al Economiei și Finanțelor. În anul 2017, s-a alăturat Grupului Fnac-Darty în rolul de Director Magazin Montparnasse, iar apoi a preluat poziția de Director Rețea Fnac Paris. 

Jean Richard de Latour și-a început cariera în Inspecția Generală a Finanțelor, din cadrul Ministerului Francez al Economiei și Finanțelor și s-a alăturat Grupului Carrefour în 2013, în calitate de Director Studii, Inovație și Afaceri Publice. Ulterior a preluat rolul de Director de Cabinet al Președintelui și CEO-ului Carrefour Group și apoi, de Director Operațional Hipermarket în Franța. Din anul 2018, Jean Richard de Latour a deținut funcția de CEO al Carrefour România.

Sursa foto: lsa-conso.fr

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content