FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > JDE Peet's investește 110 mil. dolari în producția capsulelor de cafea din aluminiu

JDE Peet's investește 110 mil. dolari în producția capsulelor de cafea din aluminiu

JDE Peet's, compania formată după fuziunea Jacobs Douwe Egberts și Peet's Coffee va investi 110 milioane de euro în extinderea capacității de producție a capsulelor de cafea din aluminiu.

Noi linii rapide de producție vor fi instalate de către companie de-a lungul următoarelor 18 luni, prima fabrică vizată fiind cea din Andrézieux, Franța.

JDE Peet's susține că investiția va duce la o creștere a producției cu aproape 60%, potrivit FoodBev.com. Compania a finalizat mai multe operațiuni de extindere a producției, vizând în special zona de single-serve.

"Zona produselor de cafea single-serve a înregistrat o creștere extraordinară și ne așteptăm ca acest trend să se manifeste în continuare", a declarat Fabien Simon, CEO al JDE Peet's, adăugând că unul dintre cele mai căutate produse este capsula de cafea din aluminiu. "Am fost primii care au introdus aceste capsule în 2016, generând creșterea categoriei și aducând o mai mare varietate pentru consumatori. Noua investiție strategică ne va asigura o poziție bună pe o piață care continuă să crească."

Jacobs Douwe Egberts și Peet's Coffee, ambele deținute de JAB Holding Company, au fuzionat la finalul anului trecut. Prin oferta publică inițială, JDE Peet's, companie care deține branduri precum Douwe Egberts, Peet's Coffee sau Jacobs, a adunat 2,25 mld. euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content