FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Jan Záhumenský, noul CFO Mars pentru Europa Centrală

Jan Záhumenský, noul CFO Mars pentru Europa Centrală

De la 1 septembrie, Mars, unul dintre cei mai mari producători din domeniul alimentar din lume, are un nou director financiar pentru Europa Centrală. Este vorba despre Jan Záhumenský care, după 5 ani petrecuți în cadrul filialei austriece a Mars, se va reloca în Praga, de unde va fi responsabil de managementul financiar pentru cele patru țări incluse in regiunea Europa Centrală, respectiv România, Ungaria, Cehia și Slovacia.

Yesim Ozer, fostul director financiar, a fost numită Market Director Mars pentru Țările Baltice, după trei ani alături de echipa din Europa Centrală.

Jan Záhumenský are o vastă experiență în domeniul financiar, deținând de-a lungul timpului mai multe roluri în cadrul Mars. Acesta s-a alăturat companiei  în 2013 ca manager financiar pentru Cehia și Slovacia, iar în 2015 și-a continuat cariera în cadrul Mars Austria, trecând prin roluri precum manager financiar sau controller financiar. În 2018 a fost promovat ca CFO Mars Austria. Din această funcție, a condus operațiunile financiare pe piața austriacă, inclusiv activitatea de management a veniturilor și profitabilității. De asemenea, a creionat mecanisme puternice de control și guvernanță în cadrul companiei.

„Mars acordă o importanță deosebită dezvoltării angajaților săi și sunt recunoscător pentru oportunitățile și susținerea pe care mi le-a oferit compania până acum; m-au ajutat să mă dezvolt atât pe plan personal, cât și pe cel profesional," a declarat Jan Záhumenský, noul CFO pentru Europa Centrală.

Mars a intrat pe piața din Cehia în 1992. Din 2016, compania a operat în Cehia prin Mars Multisales Europa Centrală, care include și piețele din Cehia, Slovacia, România și Ungaria. Cu 540 de angajați (denumiți asociați), organizația operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

În plus, Mars operează două dintre cele mai mari fabrici ale sale din regiune. În Poříčí nad Sázavou în Cehia, se află  una dintre fabricile Mars Wrigley ce produce gumă de mestecat și bomboane, precum și un centru de dezvoltare de dulciuri, iar în Ungaria, Mars operează o fabrică de mâncare de animale în regiunea Csongrád-Bokros.

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol în fabricarea de diverse produse și oferirea de servicii pentru oameni și pentru animalele lor dragi de companie. Cu vânzări de aproximativ 35 de miliarde de dolari, compania este un business global care produce unele dintre cele mai cunoscute mărci între care M&M’s, Snickers, Twix, Skittles, Uncle Ben’s, Royal Canin, Whiskas.

La nivel global, Mars operează în peste 80 de țări și are aproximativ o sută de mii de angajați.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content