FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Irina Măndoiu pleacă din echipa Lactalis

Irina Măndoiu pleacă din echipa Lactalis

După 15 ani în industria lactatelor, Irina Măndoiu, Director Comercial al producătorului de lactate Lactalis, a plecat din companie, preluând conducerea Policolor, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de lacuri și vopsele. Policolor are ca acționar majoritar fondul de investiții cipriot Reconstruction Capital 2, care a deținut un pachet de 24,5% din businessul Albalact. 

Irina fusese numită în funcția de Director Comercial la începutul anului. Anterior, Irina a ocupat funcția de Director General Adjunct în cadrul Albalact, conducând activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto.

Irina a lucrat în echipa Albalact din 2005 și a intrat în companie pe poziția de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit Directorul Comercial al producătorului român, Irina Măndoiu a construit și condus întreaga strategie de distribuție, operațiuni, vânzări și trade marketing a companiei, participând totodată la poziționarea și lansarea cu succes a brandurilor și inovațiilor de produse.

Irina Măndoiu este licențiată în Biologie cu specializarea în Protecția Mediului, la Facultatea de Știinte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Lactalis este liderul pieței de lactate, bifând de la intrarea pe piață trei achiziții: LaDorna în 2008, Albalact în 2015 și Covalact la finalul anului 2016.
 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content