FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Investiție de 1 milion de euro într-o fabrică de panificație fără gluten, la Arad

Investiție de 1 milion de euro într-o fabrică de panificație fără gluten, la Arad

Brandul Pagotto investește un milion de euro pentru instalarea unei linii de producție dedicate gamei fără gluten. Produsele făcute la Arad vor ajunge atât pe piața internă, cât și la export.

Blaturile de tort fără gluten, prăjiturile cu diferite gusturi, focaccia, mixurile pentru pâine, gogoși, clătite și multe alte produse sunt dedicate persoanelor care suferă de boala celiacă, intolerante la gluten, dar și celor care aleg să consume produse fără gluten ca parte a unui stil de viață sănătos.

Linia de producție este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate lunară de producție de 16 tone (produse de panificație și patiserie).

Investiția de la Arad a dus și la crearea de noi locuri de muncă. Până la sfârșitul acestui an vor fi angajate 16 persoane, urmând ca până la finalul lui 2021 să fie integrați în echipe încă 40 de operatori, odată cu extinderea liniilor de producție. Potrivit companiei, vor căuta oameni cu un nivel ridicat de pregătire tehnică, precum și proaspăt absolvenți ai școlilor profesionale și ai liceelor cu profil tehnic.

„Noi încercăm în mod constant să aflăm care sunt tendințele și nevoile pieței, iar noua linie răspunde dorințelor clienților care vor să consume produse proaspete și sigure, realizate după rețetele familiei mele. Viitoarele investiții în modernizare și tehnologizare sunt o dovadă elocventă privind strategia companiei, aceea de a ne menține la cel mai înalt nivel de calitate, atât în ceea ce privește produsele, cât și în raport cu mediul de lucru și condițiile oferite angajaților,” declară Marco Pagotto, General Manager Pagotto România.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content