FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > INdiVINO, pariul de 50.000 de euro al proprietarilor Balvanyos Resort pe retailul specializat

INdiVINO, pariul de 50.000 de euro al proprietarilor Balvanyos Resort pe retailul specializat

Proprietarii hotelului Balvanyos Resort din județul Covasna, Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi, au investit 50.000 de euro într-un magazin cu specialități din Transilvania, deschis în Nordul Capitalei.

INdiVINO este un magazin cu specialități de la mici producători din Transilvania, dar locația include și o zonă generoasă dedicată degustărilor de vin, precum și un showroom de mobilier realizat de designeri din Transilvania. Asta pentru că amenajarea a fost făcută folosind influențe tradiționale și elemente de design din zona Transilvaniei, fiind folosite abajururi din răchită lucrate manual în Covasna, precum și mobilier realizat la comandă tot în România.

Producătorii locali sunt principala sursă de aprovizionare a magazinului din Pipera, iar clienții au la dispoziție o varietate mare de produse realizate în România, precum pâine cu cartofi bătută de coajă din Covasna, brânzeturi din Transilvania, mezeluri și carne fără conservanți, dulciuri artizanale.

De altfel, cele mai căutate produse sunt pâinea cu cartofi adusă din secuime, jumările și produsele semi-preparate din carne. Prețurile sunt similare cu cele întâlnite la băcăniile din Transilvania, adică o pâine cu cartofi de 500 grame costă 4 lei, o pâine de 800 grame costă 7 lei și o porție de 240 grame de jumări costă 20 de lei.

„Acest magazin este modul nostru de a susține micii producători din Transilvania în această perioadă extrem de dificilă. Majoritatea furnizorilor noștri sunt afaceri de familie, micuțe, care depind în mare parte de hoteluri și pensiuni. Acum le-am adus pe toate mai aproape de clienții noștri din București, pentru a se bucura și acasă de produse tradiționale. Investiția în acest magazin a însemnat în mare parte investiția în amenajarea lui și în stocuri de marfă”, a declarat Lorand Szarvadi, fostul proprietar al rețelei de magazine de electronice și electrocasnice Domo.

Magazinul include și cea mai mare varietate de vinuri dintr-un magazin fizic, fiind vorba de peste 1.000 de sortimente aduse din întreaga lume. Chiar dacă mare parte din vinurile prezente pe rafturile magazinului sunt din România, există o selecție importantă de vinuri din cele mai îndepărtate locuri ale lumii, precum Chile, Argentina, SUA sau din cele mai cunoscute regiuni viticole ale Europei (Italia, Franța, Spania, Portugalia).

În cazul vinurilor, prețurile sunt cuprinse între 35 de lei și 4.000 de lei, iar în magazin este prezent un somelier care ajută cu sfaturi clienții nehotărâți în privința vinului pe care vor să îl cumpere sau cum să asocieze diferite feluri de mâncare cu sortimentele de vin.

Magazinul INdiVINO Pipera este situat în Nordul Bucureștiului, pe strada George Bacovia nr.1, și este deschis în fiecare zi.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content