FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ilias Pliatsikas, noul Director General al Josi Grup

Ilias Pliatsikas, noul Director General al Josi Grup

Josi Grup a anunțat recrutarea lui Ilias Pliatsikas în funcția de Director General. În această calitate, Ilias Pliatsikas va coordona toate operațiunile companiei și va fi responsabil, împreună cu echipa de conducere executivă, de îndeplinirea obiectivelor companiei.

Ilias Pliatsikas este absolvent al programui de Executive MBA al Bucharest Business School, cu Universitate din Ottawa, și a gestionat în ultimii 20 ani numeroase proiecte de management în companii de renume internațional precum Hellenic Dairies (Olympus) și Lactea Dairy.

„Prin venirea lui Ilias Pliatsikas în echipa de management a Josi Grup, vom consolida creșterea și recunoașterea companiei atât pe piața locală, cât și pe cea internațională. Experiența internațională în gestionarea de proiecte complexe va contribui la o creștere solidă, bazată pe înțelegerea consumatorului și a trendurilor pieței”, a adăugat Andrei Stoian, unul dintre proprietarii Josi Grup.

Josi Grup este o afacere de familie formată din două companii: Josi Logistic – importator, distribuitor şi furnizor de servicii logistice şi Josi Foods – unitate de procesare a laptelului, unde se realizează o gamă diversificată de produse lactate. Cele două companii realizează o cifră de afaceri cumulată de 20 de milioane de euro.

În 2019, Grupul a achiziționat o fabrică de procesare a laptelui în Bucovina, lângă Suceava, iar lansarea Josi Foods a reprezentat un moment extrem de important care a marcat structura organizațională a companiei și planurile noastre pe termen mediu și lung. Viziunea grupului este să dezvolte o afacere integrată, cu o creștere sustenabilă pe termen lung.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content