FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Hell lansează prima băutură energizantă creată de Inteligența Artificială

Hell lansează prima băutură energizantă creată de Inteligența Artificială

Hell Enery a dezvoltat prima băutură energizantă din lume creată de Inteligența Artificială. 

Inteligența Artificială a utilizat în acest proces cantitatea mare de informații și cunoștințe disponibile pe World Wide Web. În plus, deține cunoștințe cuprinzătoare despre băuturile energizante, cuprinzând ingredientele acestora, rezultatele vânzărilor, cercetările privind sănătatea, recomandările și feedback-ul consumatorilor. Totodată, poate integra perfect cele mai recente tendințe și informații în analizele sale.

Aceasta a îmbunătățit băutura energizantă cu vitamine, aminoacizi și extracte din plante, asigurând în același timp conformitatea cu legislația industriei alimentare, inclusiv optimizarea recomandărilor EFSA (Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară) și respectarea cantităților zilnice recomandate (RDA).

A.I. a creat trei arome și le-a digitalizat folosind tehnologia unei companii din New York. După ce a gustat toate cele trei băuturi și a analizat date și statistici extinse, A.I. a folosit inteligența predictivă pentru a selecta aroma câștigătoare. Astfel, a luat naștere aroma cu adevărat unică și răcoritoare de tutti-frutti cu o explozie de gust de fructe de pădure.

Rețeta este păstrată strict confidential, fiind stocată pe un singur computer în fabrica Hell Energy din Ungaria, echipată și ea cu elemente avansate de securitate. Designul camerei care adăpostește sistemul a fost, de asemenea, dezvoltat de inteligența artificială. Cu toate acestea, recunoscând importanța măsurilor de rezervă, o copie a rețetei este păstrată în siguranță într-un seif din Elveția.

Noul produs va fi accesibil în peste 60 de țări din întreaga lume începând din vara anului 2023.

În prezent, Hell Energy este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, fiind lider de piață în multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

În luna aprilie 2023, Hell Enery România a finalizat o investiție importantă în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele trei game: Hell Energy - băuturi energizante, Ice Coffee - cafea rece gata preparată și Xixo - ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content