FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Hell Energy introduce în oferta permanentă aroma de pepene verde

Hell Energy introduce în oferta permanentă aroma de pepene verde

Hell Energy Strong Watermelon, o aromă apărută în ediție limitată vara trecută, intră în portofoliul permanent al brandului începând cu această lună. Băutura are cu 20% mai multă cofeină și cinci tipuri de vitamine din complexul B, fără conservanți.

„Ca și consumatorilor noștri, și nouă ne-a plăcut aroma de pepene verde lansată anul trecut în ediție limitată, așa că am decis să o transformăm într-una permanentă în portofoliul Hell Energy Strong. Ceea ce am adăugat noului produs a fost un plus de energie, suplimentând cantitatea tradițională de cofeină de 32 mg/100 ml de produs, cu încă 20% și am creat un design unic care sugerează și el prospețimea gustului de pepene verde”, declară Micșunica Pelaghie, Director Național Hell Energy România.

Compania are o tradiție îndelungată în lansarea de arome sezoniere speciale și, în fiecare an, odată cu schimbarea edițiilor limitate Summer Cool și Ice Cool, a propus consumatorilor combinații inedite de arome. Marea favorită a verii 2021 a fost băutura energizantă cu aromă de pepene verde HELL Summer Cool Beach Pink.

Băuturile energizante Hell Energy conțin aproape 90% apă, restul reprezentând zahăr granulat, cofeină și complexul de vitamine B (B2, B3, B5, B6 și B12), la care se adaugă uneori aminoacizi esențiali pentru menținerea tonusului, acid citric, aromă și regulator de aciditate, fără adaos de conservanți.

Hell Energy se află printre brandurile cu cele mai dinamice creșteri din zona bunurilor de larg consum, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

Compania a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. În acest moment, brandul Hell este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, Quality Pack, echipată cu tehnologie ultramodernă.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content