FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Heineken alocă 1,5 mil. lei pentru susținerea comunităților în contextul COVID-19

Heineken alocă 1,5 mil. lei pentru susținerea comunităților în contextul COVID-19

Heineken România se alătură eforturilor de a combate efectele pandemiei COVID-19 cu o donație de 250.000 de lei către Crucea Roșie Română. Compania îi încurajează pe membrii echipei să doneze pentru aceeași cauză, dublând contribuțiile individuale ale acestora.
 
Inițiativa face parte dintr-un program mai amplu, de susținere a comunităților prin dotarea spitalelor și a personalului medical cu aparatura și echipamentele necesare în această perioadă, în valoare totală de 1,5 milioane de lei. În perioada următoare, donații specifice, oferite de Heineken România în funcție de cele mai presante nevoi din acest moment, vor ajunge la 5 spitale din București, Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș, prin programul ”Împreună, mai puternici. Sprijin pentru comunități”.
 
La nivel global, producătorul de bere Heineken a adoptat, încă de la izbucnirea epidemiei, o serie de măsuri pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților în această perioadă, dar și pentru susținerea clienților și a furnizorilor. 
 
În România, compania are o echipă de peste 1.100 de oameni și operează 4 fabrici - în Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș. Portofoliul său local de produse cuprinde în acest moment peste 20 de mărci de bere și cidru.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content