FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Havi Logistics deschide cel mai mare centru de distribuție din România

Havi Logistics deschide cel mai mare centru de distribuție din România

Compania globală de transport și logistică Havi Logistics deschide în Chitila Logistics Hub un centru de distribuție pe o suprafață totală de 21.000 de metri pătrați, fiind cel mai mare centru de distribuție pe care compania îl are în România. Acesta va include spații de temperatură controlată, depozitare și birouri.

„Vedem o cerere tot mai mare în sectorul industrial pentru spațiile cu temperatură controlată, iar prezența unui partener puternic precum Havi Logistics în Chitila Logistics Hub ne-a motivat să continuăm această direcție pe care ne-am propus să o extindem și în viitor”, spune Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Havi Logistics este unul dintre cei mai mari operatori din lume pentru branduri cu reputație internațională în industria restaurantelor cu servire rapidă și convenience food. În România, își desfășoară activitatea din centrele de distribuție din Deva și de lângă București, din Chitila.

Chitila Logistics Hub beneficiază de o amplasare strategică, având o conectivitate excelentă din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului.

Prima unitate din cadrul Chitila Logistics Hub, cu suprafață de 23.000 de metri pătrați, a fost livrată anul trecut, la finalul verii, și a atras în timp foarte scurt chiriași din industrii precum retail, e-commerce, food and beverage și pharma. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content