FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul Givesco devine acționar majoritar al Sam Mills

Grupul Givesco devine acționar majoritar al Sam Mills

Consiliul Concurenței anunță că analizează tranzacția prin care grupul Givesco preia pachetul majoritar Sam Mills Business Investment Holding. Concret, tranzacția presupune o singură acțiune, astfel raportul de 50% / 50% devine 50,001% în dreptul Givesco și 49,999% pentru Sam Mills. Potrivit Sam Mills, această acțiune poate fi răscumpărată în viitor, dacă se va dori.

În viziunea autorității de reglementare a pieței, această operațiune reprezintă o concentrare economică ce trebuie supusă controlului. „Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, subliniază Consiliul Concurenței într-un comunicat de presă.

În România, Grupul Givesco A/S din Danemarca desfășoară activități de comercializare a produselor din mai multe domenii: patiserie, textile, creveți și furaje pentru pești, componente și ansamble hidraulice, componente auto.

Sam Mills Business Investment Holding este o societate de tip holding care controlează mai multe companii care desfășoară activitate comercială în diverse sectoare, precum producția de carne de pui, nutrețuri pentru animale, apa îmbuteliată, paste fără gluten, făină de grâu și de porumb, tărâțe și bere.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content