FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Grupul eMAG are un nou COO, care va gestiona dezvoltarea Tazz sau Freshful

Grupul eMAG are un nou COO, care va gestiona dezvoltarea Tazz sau Freshful

Pe fondul dezvoltării accelerate a unor noi verticale de business, grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Tudor Mihăilescu în poziția de Chief Operating Officer (COO).

Din acest rol, Tudor Mihăilescu va lucra alături de echipele de leadership din fiecare companie în vederea implementării strategiei pe termen lung a grupului și a execuției planului de investiții care se ridică la peste 2,2 miliarde de lei în următorii doi ani, astfel încât să răspundă cât mai bine tuturor nevoilor clienților care caută modalități inteligente de shopping prin care să economisească timp și bani.

Tudor Mihăilescu se va concentra astfel cu precădere asupra creșterii companiilor Tazz, Fashion Days, Freshful, Flip sau Atlas, dar și a businessurilor care fac parte din portofoliul grupului de mai mulți ani, precum PC Garage.

Tudor s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune și investiții materiale, din poziția de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat și de coordonarea zonei de Business. Între 2010 și 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc și prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul Genius pentru abonați, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit sau servicii de eșalonare a plății precum Buy now, pay later sau Slice it, și aplicația de mobil.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content