FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > GreenGroup își consolidează portofoliul de soluții sustenabile

GreenGroup își consolidează portofoliul de soluții sustenabile

GreenGroup, lider în economia circulară și gestionarea deșeurilor în Europa de Est, a încheiat un acord pentru achiziționarea unei participații majoritare în cadrul companiei Expert Cleaning, un furnizor de soluții specializate de curățenie pentru industriile grele și magazinele de bricolaj din România, consolidând astfel portofoliul său de soluții sustenabile adresate clienților industriali.

Această achiziție aduce sinergii valoroase subsidiarei GreenGroup, Eltex Recycling, care gestionează deșeuri industriale, și creează noi surse de venituri și oportunități de creștere pentru grup. Eltex Recycling va colabora îndeaproape cu Andreea Mija, fondatoarea și CEO-ul Expert Cleaning, care va rămâne cu o participație minoritară în afacere.

"Expert Cleaning a demonstrat un puternic potențial de creștere și mizează pe un proces solid de vânzări, de care GreenGroup cu siguranță va beneficia. Cu o suprapunere semnificativă de servicii și de clienți cu Eltex, această achiziție oferă oportunitatea de a ne consolida poziția de partener integrat pentru clienții industriali. Vedem, de asemenea, potențialul de a ne dezvolta în zona de decontaminare, un serviciu furnizat în mod tradițional de companiile care gestionează deșeuri. Achiziția subliniază poziția noastră ca partener ideal pentru industriile care urmăresc o dezvoltare sustenabilă și reducerea amprentei de carbon", Zoltan Bartha, CEO al Eltex Recycling.

Serviciile de curățenie industrială joacă un rol critic în menținerea siguranței, eficienței și productivității în diferite industrii, precum industriile auto, manufacturieră, chimică și de procesare alimentară. Achiziționarea Expert Cleaning de către GreenGroup întărește angajamentul grupului de a furniza soluții integrate pentru gestionarea deșeurilor, care abordează nevoile specifice ale unităților industriale, în deplină conformitate cu reglementările de mediu.

"Pentru Expert Cleaning, integrarea în GreenGroup reprezintă un pas natural, care va sprijini următoarea etapă de dezvoltare a companiei. Împreună cu Eltex, creăm un Ocean Albastru pentru serviciile profesionale de curățenie, ca element integrat ecosistemului de economie circulară. În timpul procesului de achiziție, am descoperit, de asemenea, valori comune și o viziune comună pentru viitor. Ne angajăm să continuăm parteneriatele pe care le-am dezvoltat cu clienții noștri și să le oferim servicii mai bune în fiecare zi", Andreea Mija, CEO-ul Expert Cleaning.

GreenGroup este un grup regional integrat de reciclare și pionier al economiei circulare, cu peste 20 de ani de activitate. GreenGroup este un jucător de top pe piața europeană în reciclarea PET și a producției de fibre de poliester din PET reciclat, precum și un jucător esențial în reciclarea electronicelor, a deșeurilor de sticlă și în gestionarea deșeurilor industriale. Din 2016, acționariatul majoritar este deținut de Abris Capital Partners, unul dintre cei mai importanți investitori de capital privat din Europa Centrală.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content