FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Gamă nouă Nature Box dedicată bărbaților

Gamă nouă Nature Box dedicată bărbaților

Nature Box lansează pe piață o inovație în materie de îngrijire personală pentru bărbați: gama Nature Box 3în1 cu o formulă cu 98% ingrediente de origine naturală, ce oferă cea mai bună îngrijire atât pentru păr, cât și pentru barbă și piele.

Notele condimentate din plante sau din nuci răspund celor mai mari nevoi în materie de întreținere personală a bărbaților, precum combaterea mătreții și îngrijirea pielii, a părului sau a bărbii.

Ambalajul produsului este realizat 100% din plastic social, produsul fiind certificat COSMOS.

Noua gamă este disponibilă în două variante de șampoane:

Șamponul Nature Box 3în1 pentru bărbați, cu ulei presat la rece din semințe de canepă - acționează eficient împotriva mătreții. Este potrivit atât pentru păr și scalp, cât și pentru barbă. Are la bază o formulă cu ulei din semințe de cânepă presat la rece, cunoscut pentru vitaminele sale benefice și proprietățile antioxidante.

Șamponul Nature Box 3în1 pentru bărbați, cu ulei presat la rece de nucă - cunoscut pentru vitaminele sale benefice și proprietățile antioxidante. Curăță în profunzime fiind potrivit atât pentru păr și corp, cât și pentru îngrijirea pielii feței.

Toate produsele Nature Box sunt certificate COSMOS NATURAL, iar recipientele noii game Nature Box 3în1 pentru bărbați sunt reciclabile, realizate 100% din plastic social (cu excepția dopului și etichetei) colectat de pe plaje și sol. Toate formulele noii game sunt 100% vegane. Produsele Nature Box nu sunt testate pe animale. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content