FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fost CEO Heineken România, numit la conducerea FrieslandCampina la nivel mondial

Fost CEO Heineken România, numit la conducerea FrieslandCampina la nivel mondial

Jan Derck van Karnebeek, cel care a condus timp de doi ani operațiunile Heineken România în perioada 2009-2011, a fost numit CEO al producătorului olandez de lactate FrieslandCampina la nivel mondial, scrie RetailDetail.eu.

Jan Derck van Karnebeek îl va înlocui pe Hein Schumacher, recrutat de Unilever.

Van Karnebeek se va alătura FrieslandCampina din iunie. Acesta și-a construit aproape întreaga carieră internațională în jurul Heineken și, în prezent, este CEO al companiei Agricole GreenV. Jan Derck van Karnebeek a lucrat în Grupul Heineken din anul 1992, ocupând diferite funcții de conducere în Olanda, China, Slovacia, Italia, fiind CEO al Heineken România în perioada 2009-2011.

El preia conducerea operațiunilor globale ale FrieslandCampina într-un moment crucial: producătorul de lactate a raportat un vârf istoric al vânzărilor în 2022 datorită prețurilor la lapte, însă se așteaptă la o scădere a prețurilor și a volumelor anul acesta.

Citiți și: Ferenc Szecskó, FrieslandCampina România: Vrem să atingem pragul de afaceri de 100 milioane euro în acest an

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. Producătorul deține pe plan local două fabrici în județele Cluj și Mureș.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content