FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Fondatorii Despre Vin lansează Winedeals.ro, magazin online cu peste 3.000 de vinuri

Fondatorii Despre Vin lansează Winedeals.ro, magazin online cu peste 3.000 de vinuri

Cu peste 3.000 de vinuri din toate soiurile disponibile chiar de la lansare, winedeals.ro este cel mai mare magazin de vinuri din România, ce include toate vinurile produse în țara noastră, alături de o selecție de crame din Europa, dar și din țări precum Australia, America sau Noua Zeelandă. WineDeals.ro reprezintă cel mai recent proiect parte dintr-un demers antreprenorial coordonat de Alex Dona și Marina Samoilă, care include și platforma editorială desprevin.ro. 

Winedeals.ro își propune să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de shopping, prin integrarea de noi tehnologii de e-commerce precum scan & buy, recomandări de produse similare, oferte săptămânale, iar cramelor listate, expunere masivă pe piața locală și internațională, campanii recurente targetate și acces la baze mari de consumatori.

În perioada imediat următoare, winedeals.ro are în plan listarea gamei de accesorii pentru vin, de la pahare și decantoare, până la frigidere de vin și gadget-uri și creșterea numărului de vinuri disponibile pe site de la 3.000 la 7.000 de articole.

“Ca să fii relevant pe o piață atât de efervescentă cum este cea a vinurilor, trebuie să te asiguri că ai disponibile toate produsele, la prețuri foarte bune. Or noi asta vrem, să facem din WineDeals.ro locul de unde vrei să cumperi, cam oriunde te-ai afla, nu doar în România. Pentru început, țintim 4-5 țări anul acesta. Ideea este ca, odată intrat în comunitatea WineDeals.ro, să ai acces și la celelalte piețe. Pentru aceasta, lucrăm să oferim clienților care ne vizitează e-shopul o experiență ușoară, prețuri greu de învins, accesibilitate și livrare facilă”, declară Alex Dona, cofondator WineDeals.ro

Lansarea winedeals.ro vine după ce, în 2021, experții de la desprevin.ro au asamblat, împreună cu vinificatorul cramei Gîrboiu, prima ediție a singurului vin itinerant din lume, Primul, un cupaj din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon produs în 6000 de sticle numerotate de mână, clienții putând să-și aleagă chiar și numere personalizate. Vinul este disponibil pe WineDeals.ro, desprevin.ro și în magazine fizice și online atent selecționate, precum și în winebar-urile specializate.

WineDeals.ro este astăzi cel mai mare magazin online de vinuri din România, cu peste 3000 de etichete locale și internaționale. Acesta reprezintă cel mai recent proiect parte dintr-un demers antreprenorial coordonat de Alex Dona și Marina Samoilă, care include și platforma editorială desprevin.ro ce propune pasionaților de vin o incursiune săptămânală în câte o cramă, prezentând interviuri, legende și cunoștințe despre oameni, locuri și vin. În decembrie 2021, a fost creat Primul, un vin premium unic marcă înregistrată desprevin.ro, primul vin itinerant din lume ce va fi produs în fiecare an cu o altă cramă, în serii limitate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content