Hell Energy extinde capacitatea de producție și îmbuteliere din Ungaria

Producătorul brandului Hell Energy a deschis în Szikszó (Ungaria) o nouă unitate de producție dotată cu tehnologie de ultimă oră. Odată cu ridicarea noii unități, aflată în Parcul Industrial Hell, complexul acoperă o suprafață de 77,11 hectare, ceea ce a propulsat activitatea de producție la un nou nivel, în prezent putând gestiona un flux de producție de până la zece miliarde de cutii de băuturi pe an, adică patru miliarde de cutii de aluminiu și șase miliarde de bucăți de produse finite (cutii umplute cu băuturi), valoarea investiției nefiind comunicată.  Hell Energy extinde capacitatea de producție și îmbuteliere din Ungaria

„Este o mare onoare și bucurie pentru mine să deschid porțile noii noastre unități de producție, care nu reprezintă doar inaugurarea unei clădiri, ci și începutul unei noi ere în care producția cutiilor din aluminiu și îmbutelierea de băuturi au loc aceeași clădire. Acesta este cel mai avansat și mai eficient model de operare din industrie, unde competitivitatea și sustenabilitatea sunt strâns legate de protecția mediului. Putem procesa până la 31 de milioane de cutii de aluminiu pe zi, dintre care 13 milioane sunt goale și 18 milioane sunt îmbuteliate. În plus, complexul nou de fabrici este acum adaptat și pentru producția de cutii de aluminiu de 500 ml, ceea ce va permite extinderea ulterioară a gamei de produse, deja impresionantă”, a declarat Barnabás Csereklye, CEO Hell Energy Ungaria.

La ceremonia de inaugurare a fabricii a fost celebrată, de asemenea, cea de-a 18-a aniversare de la înființarea HELL, subliniind astfel dinamica de creștere rapidă a grupului și a gamei de produse de înaltă calitate și în continuă extindere. Brandul ocupă în prezent rolul de lider de piață în zece țări, printre care și România.

Pe lângă băuturile energizante, portofoliul grupului include ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi răcoritoare cu vitamine și apă de calitate premium. Mai mult, portofoliul include brandul de cafea gata preparată Hell Ice Coffee, care este lider de piață în cinci state.


Citește și Hell Energy România deschide un nou depozit în CTPark Bucharest North


Toate produsele Hell sunt fabricate în conformitate cu cele mai stricte reglementări din industria alimentară, conținând materii prime de o calitate excelentă, fără conservanți, coloranți artificiali sau aspartam.

Hell Energy este unul dintre brandurile de larg consum cu cea mai rapidă creștere din lume. Brandul de origine maghiară a fost creat în 2006, a devenit lider de piață în Ungaria până în 2010, iar pe piața internațională a băuturilor energizante - cu o piață de export formată în prezent din peste 60 de țări - a devenit un jucător determinant. Totodată, Hell Energy este liderul pieței de băuturi energizante din România.

În luna aprilie 2023, Hell Energy România a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele trei game: Hell Energy - băuturi energizante, Ice Coffee - cafea rece gata preparată și XIXO - ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Deoarece sustenabilitatea reprezintă un pilon important în activitatea companiei, Hell Energy utilizează doar ambalaje de aluminiu, care pot fi reciclate de infinite ori, fără a suferi modificări calitative. Prin utilizarea cutiilor de aluminiu produsele pot ajunge înapoi pe raft în doar 60 de zile, contribuind astfel la economia circulară.

Compania are o gamă largă de produse la prețuri accesibile, dispune de o fabrică modernă de îmbuteliere și una de producție a cutiilor din aluminiu pentru băuturi, ceea ce îi oferă o poziție strategică.

 

Ediție limitată Hell Summer Cool cu două arome estivale noi
Ediție limitată Hell Summer Cool cu două arome estivale noi
Hell Energy continuă tradiția aromelor estivale lansate la începutul verii. De data aceasta, producătorul aduce în atenția consumatorilor...
Hell Energy a finalizat investiția de 18 milioane de euro de la Ungheni
Hell Energy a finalizat investiția de 18 milioane de euro de la Ungheni
Hell Energy a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din orașul Ungheni – Mureș. Investiția, demarată la începutul anului 2022,...
Hell Energy investește 18 milioane de euro în județul Mureș
Hell Energy investește 18 milioane de euro în județul Mureș
Hell Energy își extinde activitatea pe piața locală și investește 18 milioane de euro în orașul Ungheni, din județul Mureș. Proiectul,...
Hell Energy extinde portofoliul Energy Coffee cu o nouă aromă
Hell Energy extinde portofoliul Energy Coffee cu o nouă aromă
Energy Coffee, brandul de produse gata preparate pe bază de cafea și lapte dezvoltat de Hell Energy, lansează o aromă pe piața de cafea...