Ediție limitată Hell Summer Cool cu două arome estivale noi

Hell Energy continuă tradiția aromelor estivale lansate la începutul verii. De data aceasta, producătorul aduce în atenția consumatorilor gustul răcoritor și extravagant de bomboane cu zmeură (Raspberry Candy) și cel de bomboane cu aromă tropicală (Exotic Candy). Ediție limitată Hell Summer Cool cu două arome estivale noi

Ca și restul gamei, aromele de vară în ediție limitată de la Hell sunt disponibile în doze unice, reciclabile la infinit, cu același conținut de cofeină de 32 mg/100 ml, 5 tipuri de vitamina B și fără conservanți. Totodată, producătorul mizează pe un design atrăgător, în culori vibrante, al ambalajului, astfel încât să ofere o experiență completă.

Hell Energy a lansat pentru prima dată ediția limitată Summer Cool în 2013, cea de anul acesta fiind cea de-a XI-a serie limitată de vară din portofoliul de produse.

„Până în prezent, edițiile Hell Summer Cool au surprins fanii brandului cu nenumărate arome noi, iar ediția din această vară nu face excepție. Consumatorii Hell Energy pot testa și se pot bucura de noile produse Summer Cool începând cu luna mai și le pot găsi în mai mult de zece țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Slovacia și Turcia, în toate magazinele unde brandul nostru este disponibil”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național Hell Energy România.

Băuturile energizante Hell Energy conțin aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste o sută de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne unități de producție din Europa.


Citește și Ferenc Szecskó, FrieslandCampina România: De la începutul anului am schimbat două scenarii de business. Nu am bugetat însă scădere pentru 2023


Băuturile energizante clasice de la Hell Energy au același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs), dar, în plus, conțin și 5 vitamine din complexul B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

Hell Energy este liderul pieței de băuturi energizante din România și unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi Hell Energy este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, fiind lider de piață în multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

În luna aprilie 2023, Hell Energy România a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele trei game: Hell Energy - băuturi energizante, Ice Coffee - cafea rece gata preparată și XIXO - ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Producătorul utilizează doar ambalajele de aluminiu, care pot fi reciclate de infinite ori fără a suferi modificări calitative. Prin utilizarea cutiilor de aluminiu, produsele pot ajunge înapoi pe raft în doar 60 de zile, contribuind astfel la economia circulară.

Hell Energy se află printre brandurile de larg consum la nivel global, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia. Compania a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Compania este acum prezentă în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, Quality Pack, echipată cu tehnologie ultramodernă.

Hell Energy a finalizat investiția de 18 milioane de euro de la Ungheni
Hell Energy a finalizat investiția de 18 milioane de euro de la Ungheni
Hell Energy a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din orașul Ungheni – Mureș. Investiția, demarată la începutul anului 2022,...
Hell Energy investește 18 milioane de euro în județul Mureș
Hell Energy investește 18 milioane de euro în județul Mureș
Hell Energy își extinde activitatea pe piața locală și investește 18 milioane de euro în orașul Ungheni, din județul Mureș. Proiectul,...
Hell Energy introduce în oferta permanentă aroma de pepene verde
Hell Energy introduce în oferta permanentă aroma de pepene verde
Hell Energy Strong Watermelon, o aromă apărută în ediție limitată vara trecută, intră în portofoliul permanent al brandului începând cu...
Hell Energy extinde portofoliul Energy Coffee cu o nouă aromă
Hell Energy extinde portofoliul Energy Coffee cu o nouă aromă
Energy Coffee, brandul de produse gata preparate pe bază de cafea și lapte dezvoltat de Hell Energy, lansează o aromă pe piața de cafea...