FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ferenc Szecskó, noul Director General al FrieslandCampina România

Ferenc Szecskó, noul Director General al FrieslandCampina România

Ferenc Szecskó preia începând cu luna noiembrie funcția de Managing Director al FrieslandCampina România, după ce predecesorul său, Cornel Cărămizaru, a fost promovat director general al filialelor FrieslandCampina din Spania și Portugalia în această toamnă.

Ferenc Szecskó are o experiență de nouă ani în FrieslandCampina și una multi-disciplinară de peste 25 de ani în industria de retail. El a ocupat de-a lungul timpului diverse poziții de conducere în companii precum L’Oreal, Beiersdorf, Colgate-Palmolive.

„Îmi încep călătoria la FrieslandCampina România după un an record și sunt mândru că fac parte dintr-o echipă atât de puternică. Pe măsură ce mă uit la rezultatele companiei de-a lungul anilor și văd performanțele celui mai faimos brand al ei, Napolact, mă simt onorat de această numire și de încrederea pe care FrieslandCampina o are în experiența mea", a declarat Ferenc Szecskó, Managing Director FrieslandCampina România.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. Producătorul este prezent pe piața locală cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. Compania a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 416,85 de milioane de lei, în creștere cu 8% față de anul precedent și un profit net de 12,28 milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content