FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Farmec extinde rețeaua de magazine cu încă o locație Gerovital

Farmec extinde rețeaua de magazine cu încă o locație Gerovital

Producătorul de cosmetice Farmec continuă investițiile în rețeaua națională de magazine proprii și deschide încă o locație în Târgu Mureș. Rețeaua ajunge astfel la un număr total de 29 unități naționale, dintre care 8 magazine Farmec și 21 de magazine Gerovital. Pe lângă acestea, compania are alte două centre deschise în sistem de franciză.

Magazinul cu numărul 29 se află în incinta Shopping City Târgu Mureș, amplasat pe Calea Sighișoarei, nr. 51, și are o suprafață totală de 44 metri pătrați.

„Târgu Mureș reprezintă un punct cheie în strategia de dezvoltare națională, aici existând deja un magazin Farmec foarte apreciat de consumatori. Prin inaugurarea magazinului Gerovital ne propunem să venim în întâmpinarea lor cu încă un punct comercial accesibil, cu un portofoliu de produse divers și de calitate și cu servicii de frumusețe personalizate”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Având în vedere condițiile actuale impuse de pandemie, magazinul va fi dotat și igienizat conform recomandărilor autorităților.

Farmec S.A. Cluj-Napoca este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În 2018, potrivit ultimelor date disponibile la Ministerul Finanțelor, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 236 de milioane de lei și un profit net de 9,2 milioane de lei.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content