FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Farmec anunță introducerea serviciului Call & Collect

Farmec anunță introducerea serviciului Call & Collect

În perioada sărbătorilor de iarnă, Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, vine în întâmpinarea consumatorilor cu promoții avantajoase pentru cele mai apreciate produse din portofoliu, casete cadou și servicii dedicate, disponibile în magazinele fizice Farmec și Gerovital și în magazinul online www.farmec.ro.

„În fiecare an, dorim să răsplătim fidelitatea consumatorilor noștri prin acțiuni speciale, iar perioada sărbătorilor de iarnă este o ocazie în plus pentru a face asta. Fie că sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi, fie pentru ei înșiși, consumatorii vor găsi în oferta noastră multiple opțiuni pentru toate nevoile de îngrijire, deopotrivă pentru femei și bărbați. Noutatea pe care o introducem în acest sezon este serviciul Call & Collect. Clienții pot suna la magazinul cel mai apropiat pentru a primi recomandări de produse de la consilierii în frumusețe Farmec și pot plasa comanda telefonic, urmând să ridice produsele împachetate din magazin, în intervalul orar stabilit în prealabil. Prin acest serviciu dorim să rămânem în contact cu toți clienții noștri, să le oferim în continuare cele mai bune soluții, din dorința de a îmbunătăți permanent întreaga experiență de cumpărături, mai ales în această perioadă dificilă”, a declarat Liliana Popa, PR Manager Farmec.

Pachetele speciale de sărbători sunt disponibile sub forma a 14 tipuri de casete și borsete, ce includ produse de îngrijire din gamele Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Men, Gerovital Plant, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital Tratament Expert și Aslavital Mineralactiv, concepute în funcție de tipul de ten sau păr, vârstă și nevoi.

În decembrie 2020, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș şi Râmnicu Vâlcea.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content