FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > FAN Delivery lansează un serviciu de livrare în cel mult 90 de minute

FAN Delivery lansează un serviciu de livrare în cel mult 90 de minute

FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, creată anul trecut de FAN Courier, lansează de luna aceasta ”Priority by FAN Delivery”, un serviciu de livrare ultra-rapidă disponibil în 6 orașe, accesibil oricărui retailer care dorește să ofere clienților săi produsele livrate în maxim 90 de minute.

”Prin acest serviciu ne adresăm retailerilor care au nevoie de soluții alternative de livrare rapidă pentru clienții lor. Priority este disponibil în toate orașele din România unde operează FAN Delivery și poate fi accesat de clientul final direct din site-ul magazinelor partenere, cu care FAN Delivery are contract. Produsele sunt ridicate din magazine în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii și transportate la ușa destinatarului în maxim 90 de minute. Prin această extensie, FAN Delivery răspunde nevoilor clienților care au apetit pentru cumpărăturile online și doresc să economisească timp și, totodată, business-urilor care au nevoie de alternative de livrare ultra-rapidă”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Serviciul de livrare ultra-rapidă este disponibil în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași și Craiova.

FAN Delivery a fost lansată la finalul anului trecut, cu o echipă de peste 50 de livratori. Platforma este accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. Pe zona de supermarket Fan Delivery este partener cu Auchan Retail, care pune la dispoziția utilizatorilor platformei peste 7.000 de articole. Compania este în grafic pentru targetul de 10 milioane de lei cifră de afaceri pentru primul an de funcționare și investește în extindere, până la finalul acestui an ținta fiind de a ajunge în 12 orașe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content