FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Expert american în politică externă, responsabil pentru expansiunea globală a Alexandrion Group

Expert american în politică externă, responsabil pentru expansiunea globală a Alexandrion Group

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, anunţă numirea expertului ȋn politică externă Nicholas S. Kass, ȋn poziţia de Executive Director for International Corporate Affairs, o funcţie creată recent ȋn cadrul Grupului.

Nicholas Kass are peste 30 de ani de experienţă ȋn politică externă, acumulată ȋn diverse poziţii ocupate ȋn cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii. Printre cele mai recente se numără Deputy Assistant Secretary of State, Director for European Affairs și Director of Intelligence Programs la Casa Albă (Consiliul Naţional de Securitate), precum și Deputy National Intelligence Officer for Europe la Consiliul Naţional de Informaţii.

“Pe măsură ce Alexandrion Group pășește ȋntr-o nouă eră, cu o concentrare puternică pe dezvoltare și expansiune, este vital să deschidem dialogul și să comunicăm clar și eficient obiectivele, planurile și valorile noastre la nivel internaţional. Scopul meu este să fac istoria, tradiţia, valorile și excelenţa ȋn producţia de băuturi spirtoase și vinuri și ȋn alte sectoare de activitate, cunoscute ȋn 248 de ţări. Astfel, ȋn acest moment crucial al călătoriei noastre, cooptarea lui Nicholas Kass ȋn echipă este un pas esenţial. Rolul său ȋn strategia noastră de expansiune globală este foarte important”, a spus Nawaf Salameh, Președinte Fondator Alexandrion Group.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content