FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > eMAG deschide primul showroom din Satu Mare

eMAG deschide primul showroom din Satu Mare

eMAG deschide un nou showroom, primul din Satu Mare, inaugurat în incinta Shopping City Satu Mare. Magazinul dispune de o ofertă de peste 350 de produse de ultimă generație, aparținând unor branduri de renume din domeniul electro-IT și reprezintă și punt de ridicare pentru comenzile plasate online. 

Noul showroom eMAG din incinta Shopping City Satu Mare are o suprafață de 220 de metri pătrați și beneficiază de certificatul DEKRA Trusted Facility, care certifică faptul că teritoriul eMAG este unul sigur, în care normele de sănătate și securitate sunt respectate. Acesta este cel de al 24-lea showroom din rețeaua eMAG prezentă în România, Bulgaria și Ungaria.

eMAG a anunțat venituri de 8,93 miliarde de lei în 2020, dintre care veniturile eMAG în România au reprezentat 5,42 miliarde de lei. Operațiunile din Ungaria și Bulgaria au înregistrat o creștere importantă, de 87%, ajungând la 2,1 miliarde de lei. Odată cu intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare, eMAG își propune să își consolideze prezența în regiune prin investiții de 3,2 miliarde de lei pentru a deveni un ecosistem regional de tehnologie. Investițiile vor susține crearea de infrastructură logistică prin extinderea rețelei easybox, dar și printr-un nou centru logistic, cu o suprafață de 130.000 de metri pătrați,  care permite integrarea a 1.000 de selleri în programul Fulfilment by eMAG. Valoarea investiției în noul hub este de 90 de milioane de euro.

Situat într-o zonă centrală a orașului Satu Mare, pe strada Careiului, nr. 17, Shopping City Satu Mare este centrul comercial regional dominant al județului. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content