FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Eliza Calciu Șerban se alătură PepsiCo în funcția de Senior Marketing Manager

Eliza Calciu Șerban se alătură PepsiCo în funcția de Senior Marketing Manager

PepsiCo a numit-o pe Eliza Calciu Șerban în funcția de Senior Marketing Manager, segmentul Snacks, pentru regiunea Balcanilor de Est. În noul ei rol, Eliza Calciu Șerban va conduce agenda de marketing pentru întreg portofoliul Snacks al PepsiCo East Balkans, făcând parte din echipa East Balkans Leadership. Ea va raporta operațional către Adrian Lăcătuș, GM Senior Director East Balkans, iar funcțional va face parte din echipa Marketing Snacks, din Europa Centrală, raportând către Carl Windfuhr, Central Europe Snacks Senior Director.

Eliza Calciu Șerban are o experiență de peste 13 ani în marketing, acumulată alături de branduri de top din FMCG, în care a ocupat roluri la nivel local și global. În ultimii ani, ea s-a specializat în managementul categoriilor noi, inovația de produs, comunicarea integrată, strategia și managementul de portofoliu mărci.

„Suntem încântați să anunțăm că Eliza face parte din echipa PepsiCo, iar colegii noștri sunt nerăbdători să o ajute în procesul de tranziție și familiarizarea cu brandurile din portofoliul PepsiCo. Avem încredere că va aduce un suflu nou segmentului Snacks, datorită gândirii sale strategice de care a dat dovadă în mai bine de un deceniu alături de echipe importante din FMCG”, a declarat Adrian Lăcătuș, East Balkans Commercial Senior Director.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content