FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > easySales integrează serviciile Packeta România în platforma de automatizare eCommerce

easySales integrează serviciile Packeta România în platforma de automatizare eCommerce

Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce easySales anunță că integrează în platforma proprie serviciile de curierat Packeta România, platformă digitală globală pentru comerțul online, pentru un plus de opțiuni și de eficiență pentru utilizatori.

„Serviciile de curierat sunt esențiale în viața oricărei afaceri online și pot însemna diferența dintre un client mulțumit și renunțarea la achiziție. În acest sens, pentru a asigura tot mai multe opțiuni eficiente, de încredere, în aria serviciilor de curierat, integrăm furnizorul Packeta România în platforma noastră”, declară Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Packeta România livrează coletele la o varietate de puncte Pick-up din Europa Centrală și de Est, inclusiv România. Integrarea în platforma easySales implică un singur contract pentru utilizatori, un sistem unic, un singur API, dar și unificare la nivel de AWB și factură.

„Parteneriatul cu easySales se înscrie în direcția strategică de dezvoltare a Packeta România care presupune facilitarea accesului la serviciile noastre atât magazinelor online, cât și clienților individuali, care pot utiliza cea mai mare rețea de puncte Pick-up. Aceasta include peste 13.000 de puncte Pick-up proprii în Europa Centrală și de Est, dintre care mai mult de 700 sunt în România. Totodată, comercianții online își pot spori volumele de vânzări și în afara țării - Packeta România poate livra coletele în 33 tari, la cele mai mici prețuri”, adaugă Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România.


Citește și Comerțul online românesc, creștere de circa 10% în 2022


Integrarea cu easySales are loc în contextul dublării volumului livrărilor Packeta România peste granițe (cross-border) anul acesta, ca urmare a extinderii magazinelor online românești în străinătate și a dezvoltării susținute a serviciilor de transport.

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017. Compania are ca scop facilitarea procesului logistic pentru selleri și magazine online prin multiple servicii de livrare, fără a impune clienților finali locul și ora ridicării produselor. Acest lucru este posibil datorită unei rețele extinse de peste 13.000 de puncte Pick-up proprii și peste 3.000 de Z-Box-uri în rețeaua internațională a Packeta Group și alte 92.000 de puncte Pick-up partenere în toată Europa.

În anul 2021, grupul Packeta a transportat mai mult de 73 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 32.000 de magazine online și selleri persoane juridice. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, SUA, Elveția, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Israel și Turcia.

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content