FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Dusan Wilms rebranduiește hypermarketurile Real

Dusan Wilms rebranduiește hypermarketurile Real

La aproape trei ani de la preluarea de către Terazone Enterprises, companie controlată de Gerardo Monzillo și Dusan Wilms, ambii foști manageri din grupul Metro, hypermarketurile Real se rebranduiesc sub numele Remarkt.

”Schimbarea numelui este doar o schimbare de formă, nu de fond. Rămânem aceiași oameni reali și ne menținem promisiunea față de clienții noștri, de a oferi produse proaspete, de calitate, fără egal”, au precizat reprezentanții companiei.

Anul trecut, cei doi antreprenori au lansat și primele magazine de proximitate, care operează tot sub brandul Remarkt. În prezent, retailerul operează două supermarketuri în Oradea și unul în Arad.

Real a intrat pe piața locală din 2006 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători internaționali la nivel național. În 2012, Auchan a preluat 20 de magazine Real, într-o tranzacție care s-a ridicat la 250 de milioane de euro, iar la începutul lui 2017, Metro a vândut și ultimele patru hypermarketuri Real către Terazone Enterprises, controlată de Gerardo Monzillo și Dusan Wilms, pentru 88 de milioane de euro.

În acest moment, pe piața locală mai operează doar două dintre cele patru hypermarketuri, la Oradea și Arad, celelalte două unități fiind închiriate către retailerul de jucării Jumbo.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content